1. Cookies optimieren die Bereitstellung unserer Dienste. Mit der Nutzung unserer Dienste erklärst Du dich damit einverstanden, dass wir Cookies verwenden. Weitere Informationen
    Information ausblenden
  2. Willkommen im Forum von DIGITAL FERNSEHEN - dem führenden Portal für digitales Fernsehen, Medien und Entertainment. Wenn du hier neu bist, schau dich ruhig etwas um und melde dich an, um am Forengeschehen teilnehmen zu können.
    Information ausblenden

HD1 und AstraHD auch auf Sirius

Dieses Thema im Forum "HDTV, 3D & Digital Video" wurde erstellt von Scholli, 16. Oktober 2004.

  1. Scholli

    Scholli Wasserfall

    Registriert seit:
    25. Oktober 2001
    Beiträge:
    7.626
    Ort:
    06268 Vitzenburg
    Technisches Equipment:
    Vu+Solo 4k
    Anzeige
    Auf Sirius 5°O wurden jetzt auch HD1 und AstraHD aufgeschaltet: 12245V 27500 3/4
     
  2. Scholli

    Scholli Wasserfall

    Registriert seit:
    25. Oktober 2001
    Beiträge:
    7.626
    Ort:
    06268 Vitzenburg
    Technisches Equipment:
    Vu+Solo 4k
    AW: HD1 und AstraHD auch auf Sirius

    Pünktlich 16Uhr wurde aber HD1 wie auf Astra verschlüsselt. Zum Glück bleibt uns aber immer noch die 23,5.
     
  3. Knightsbridge

    Knightsbridge Senior Member

    Registriert seit:
    16. Oktober 2003
    Beiträge:
    172
    Ort:
    Kreis BB
    AW: HD1 und AstraHD auch auf Sirius

    da ist Astra 3 bzw Kopernikus? oder was gibts da?:winken:
     
  4. Swan

    Swan Neuling

    Registriert seit:
    30. Oktober 2004
    Beiträge:
    14
    AW: HD1 und AstraHD auch auf Sirius

    Dear Colleges !
    We receive HDTV from Sirius2 from Moscow(Russia) using 2.0m dish+P4 2.8GHz+SS2 rev 2.3 or rev.2.6B(or C)+ProgDVB4.44.1 ( Euro1080+AstraHD Promo ),but the reception is VERY strange-the signal is good from ~8-00 CET till ~13-00 CET,then dissappears :mad: .
    I know HD-1 is scrambled from 16-00 CET,but who knows the EXACT reason ? Does this happens in Germany ? May be NSAB testing the transponder ?
    Thanks beforehand for the reply in English.
     
    Zuletzt bearbeitet: 30. Oktober 2004
  5. Scholli

    Scholli Wasserfall

    Registriert seit:
    25. Oktober 2001
    Beiträge:
    7.626
    Ort:
    06268 Vitzenburg
    Technisches Equipment:
    Vu+Solo 4k
    AW: HD1 und AstraHD auch auf Sirius

    HD1 is not scrambled on 23,5°O 12716V 13382 after 16.oo CET.

    Sorry, I can not better in english !
     
  6. Swan

    Swan Neuling

    Registriert seit:
    30. Oktober 2004
    Beiträge:
    14
    AW: HD1 und AstraHD auch auf Sirius

    Thanks,but 23.5E isn't received in Moscow at all.
     
  7. CableDX

    CableDX Board Ikone

    Registriert seit:
    23. Januar 2002
    Beiträge:
    4.101
    Ort:
    -
    AW: HD1 und AstraHD auch auf Sirius

    hi swan,

    HD1 currently doing some expanding tests. They plan to hook up a link on Sirius as they did on ASTRA. The Satellite is the same as they will use in the future for overplays from HDNet. All these tests belong to the start of the real program in January.


    CableDX
     
  8. Swan

    Swan Neuling

    Registriert seit:
    30. Oktober 2004
    Beiträge:
    14
    AW: HD1 und AstraHD auch auf Sirius

    O'k thank You very much,CableDX -as for Sirius2 we are waiting for the stable signal since 1 Jan 2005.
    BTW,do you know any details about Premiere HDTV Astra 19.2E transponders ? One more day from the official announcement yet...
     
  9. Knightsbridge

    Knightsbridge Senior Member

    Registriert seit:
    16. Oktober 2003
    Beiträge:
    172
    Ort:
    Kreis BB
    AW: HD1 und AstraHD auch auf Sirius

    Premiere HD starts from Nov 1st 2005 on, not 2004 :winken:
     
  10. CableDX

    CableDX Board Ikone

    Registriert seit:
    23. Januar 2002
    Beiträge:
    4.101
    Ort:
    -
    AW: HD1 und AstraHD auch auf Sirius

    @swan:

    What you mean? Currently there are really much rumour going on. I work for a Company which supports HDTV in Europe and holds almost 70 percent of the US Primetime in HDTV. The only topic right now are the Box specs, cause PREMIERE needs to make a PR for that before 2004 goes by. They all in a hurry right now, because a year isn`t that much to prepare what you need, espically when you wanna go for mpeg4 at Day one.

    PREMIERE plans several Events related to the german audience, to get the Costumers impressed.


    CableDX
     
    Zuletzt bearbeitet: 31. Oktober 2004

Diese Seite empfehlen